Karting • Belgisch Kampioenschap

Speedwear.be is verhuisd

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 februari 2021 17:15

Speedwear.be is verhuisd! "Maar we blijven in de buurt, slechts 5 kilometer verderop ontvangen wij u graag in ons moderne en ruime pand met veel meer mogelijkheden. Onze nieuwe locatie bevindt zich in de industriezone ĎKlein Gentí, Atealaan 36 te Herentals. Vanaf 9 Februari 2021 verwelkomen wij u vanaf deze locatie", laat Speedwear.be weten.

Verhuisbericht-Speedwear

Zo komt u er. U bereikt onze nieuwe locatie gemakkelijk via de naastgelegen snelweg E313, Antwerpen Ė Hasselt, afrit 21 Herentals Industrie(2 min). Bovendien is er volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Scan de QR code U kunt natuurlijk ook de QR code van ons verhuisbericht scannen dat navigeert gemakkelijk en snel!

Waarom verhuizen Speedwear.be?
"In de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Zowel in assortiment als in teamgrootte / organisatie. De ruimere locatie, biedt u nog meer mogelijkheden. Dit omdat wij hiermee onze huidige service kunnen uitbreiden, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Om zo samen met u onze kennis en passie te delen. Langskomen met of zonder afspraak Aan u de keuze met met of zonder afspraak? We verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie, betreft het een: helmspuiting, personalisatie, opmeting van een volledige uitrusting of andersoortige specifieke zaken maak dan eerst een afspraak zodat de betreffende specialist voor u staat gereserveerd. Afspraak maken OfficiŽle opening Zodra als de Corona pandemie zich heeft laten indammen en de regels het toelaten heffen wij graag met u het glas tijdens een officiŽle opening. In de tussentijd verwelkomen wij u graag in onze nieuwe locatie. En staan wij, zoals u dat van ons gewend bent, graag als partner aan uw zijde."

Kijk voor meer info op de website van Speedwear.be

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS