Formule 1

SILLY SEASON: Liam Lawson over 2025 nu twee Red Bull-opties dichtbij komen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 juni 2024 15:00

Red Bull-reservecoureur Liam Lawson heeft toegegeven dat hij niet weet waar hij op dit moment past in de rijdersmarkt van 2025.

Liam Lawson Red Bull Racing F1


Nu Yuki Tsunoda nog een jaar doorgaat bij het zusterteam van Red Bull zijn beide plaatsen bij het 'senior'-team bezet en nu Ricciardo in Canada zijn eerste punten van het seizoen heeft gescoord, zijn de opties voor Lawson binnen zijn huidige team wellicht beperkt.

Wat zijn eigen toekomst betreft, houdt hij echter vertrouwen dat hij een stoeltje zal vinden. "Alles verandert op dit moment. Er zijn veel coureurs op de markt, dus op dit moment weet ik nog niet precies waar ik in dat plaatje pas en of ik dat al doe, maar het is iets waar ik op dit moment elke dag naartoe werk."

Op de vraag waar zijn prioriteiten liggen als hij op de grid verschijnt, zei Lawson dat zijn eerste doel blijft om bij Red Bull te blijven. Als zo'n overstap echter niet doorgaat, geeft hij toe dat hij bereid is om elders te kijken. "Ik zou graag bij Red Bull in de Formule 1 willen rijden", zei hij. “Het is het sterkste team en ik zit er nu al bij. Als ik kon kiezen, blijf ik bij Red Bull zijn, maar als daar geen stoeltje beschikbaar komt, is Formule 1 mijn doel, dus dat kan overal zijn."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS