Formule 1

SILLY SEASON: Kevin Magnussen deelt zijn kansen op langer verblijf bij Haas

Uitgegeven door Bart • 20 juni 2024 10:00

Het team van Haas F1 heeft nog geen line-up bekendgemaakt voor 2025. Nico Hulkenberg vertrekt naar Sauber en Kevin Magnussen heeft nog geen uitsluitsel over een langer verblijf gekregen. De Deen hoopt langer te mogen blijven en heeft nu onthuld wat het team hem heeft medegedeeld.

Magnussen Hamilton


"Ze hebben me verteld dat ze geen haast hebben en dat vind ik goed, zij hebben de controle", zegt Magnussen op de website van de F1. "Het is een erg open markt op dit moment en veel stukjes moeten in de puzzel vallen. Er wordt steeds meer duidelijk en hopelijk is alles op korte termijn rond. Iedereen praat met iedereen en kijkt wat de opties zijn."

Naast Magnussen worden ook Oliver Bearman, Valtteri Bottas en Esteban Ocon met Haas in verband gebracht. De Deen wil overtuigen, maar heeft vooral in de kwalificatie veel moeite. "We hebben het dit jaar lastig en hebben in de kwalificatie vaak last van verkeer. Ook met een goede performance lig ik er te vaak in Q1 uit. Die momenten moeten we minimaliseren en hopen op betere tijden."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS