Autosport Internationiaal Singleseaters • Champ Car

Robin Frijns debuteert mogelijk in de IndyCars: "Ja, het is mogelijk"

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 februari 2016 07:17

Robin Frijns debuteerde dit jaar in de Formule E en heeft bij Andretti Autosport behoorlijk wat indruk gemaakt. In een overjarige Formula E-bolide van het Amlin Andretti Team pakte Frijns in Maleisië gelijk het podium. De Limburger maakt namelijk kans om in de IndyCar te gaan rijden, zo heeft teambaas Michael Andretti tegenover MotorSportTalks gezegd.

Robin Frijns podium Andretti

In het programma vertelde de Amerikaan dat zijn renstal de mogelijkheden bekijkt om een vierde auto in te gaan zetten dit seizoen: “Op dit moment zijn we nog een team van drie auto’s. We hebben nog wat ijzers in het vuur om een vierde auto bepaalde races te laten doen, niet het hele seizoen, maar we proberen het nog steeds.” Daarna wordt de teambaas gevraagd of de Formule E-coureurs voor het stoeltje in aanmerkingen komen. Michael Andretti vertelt vervolgens dat Robin Frijns kans maakt: “Het is mogelijk dat hij dat kan, één of twee races, maar we gaan het zien. Ja, het is mogelijk.”

Daarentegen blijft Robin Frijns tegenover MotorSportTalks op de vlakte als hem wordt gevraagd naar de mogelijkheden: “Dat is niet een vraag, die ik moet beantwoorden.” Toch laat de Nederlander weten zo'n kans niet te laten schieten: “Ja, zeker!”

Koopjedeal


De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER eens vanuit je luie stoel of er iets bijzit voor je! Lekker online shoppen!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS