Autosport NL • Renault Clio Cup

Renault Clio Cup Benelux in actie bij de Jumbo Familie Racedays ‘driven by Max Verstappen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 26 februari 2017 12:41

De Renault Clio Cup Benelux heeft zijn 'circuit voor 2017' gevonden in Zandvoort. De merkencompetitie racet samen met de TCR Benelux tijdens zeer spannende meetings voor een enthousiast publiek. Een van die meetings is Zandvoort, de Jumbo Familie Racedays ‘driven by Max Verstappen’ op 20 en 21 mei aanstaande. Succes verzekerd dus, met volle tribunes tijdens het enige echte bezoek van Nederlandse F1-held Max Verstappen aan zijn thuisland.

Clio Benelux

Max Verstappen is een fenomeen, niet alleen in Nederland, maar ook in de F1 en in de internationale autosport. De razendsnelle Grand Prix-winnaar komt 20 en 21 mei met zijn Red Bull F1 naar het schitterende circuit in de duinen en zal de fans zijn tonen waartoe hij allemaal in staat is.

De Renault Clio Cup Benelux is datzelfde weekend aan zijn tweede meeting van het seizoen toe, een seizoen dat weer spannend en intens zal zijn. Ook de Formula Renault 2.0 Northern European Cup zal dat weekend aanwezig zijn, zoals op de affiches te zien is. De coureurs van deze serie staan aan het begin van hun racecarričre en hopen in de voetsporen van Max Verstappen te kunnen treden!

De Nederlandse en Belgische coureurs zullen zich dus met elkaar meten op Circuitpark Zandvoort, maar ook op de circuits van Spa, Assen, Zolder en Mettet. Het verschil tussen winst en verlies zal naar verwachting weer miniem zijn. Het publiek kijkt dan ook terecht uit naar de races met de Franse toerwagens.

De Jumbo Familie Racedays ‘driven by Max Verstappen’ zijn gratis toegankelijk voor de hele familie, tickets kunnen online gedownload worden. Het hele gezin is welkom en er zullen dan ook activiteiten voor jong en oud zijn!

De Renault Clio Cup Benelux telt dit seizoen 6 meetings met meer rijtijd dan ooit. Naast de Jumbo Familie Racedays ‘driven by Max Verstappen’, komt het kampioenschap onder meer ook in actie tijdens het bezoek van de Blancpain Series aan Circuit Zolder en de Gamma Racing Days in Assen. De aftrap van de Clio Cup Benelux wordt gegeven op 22 en 23 april in Spa-Francorchamps.

Kalender Zandvoort 2107

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS