Autosport NL • Radical Cup

Radical Cup: Open dag bij Rhesus Racing

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 december 2009 14:19

Geïnteresseerden in de Radical Cup, de nieuwe klasse met spectaculaire sportscars die volgend seizoen deel zal uitmaken van het Dutch Power Pack, doen er goed aan om vrijdag 8 januari een gaatje open te houden in de agenda. Tijdens de open dag bij Rhesus racing in Apeldoorn is iedereen tussen 13 en 22 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de Radical en Rhesus en samen het glas te heffen op een succesvol 2010.

De voorbereidingen voor de Radical Cup zijn nu in volle gang. Er zijn al flink wat auto’s verkocht en het rijdersveld begint vorm te krijgen. Onlangs werd bekendgemaakt dat Rhesus racing, het autosportbedrijf van Andre Kool en Radical Sportscars Benelux, het import bedrijf voor Radical raceauto’s van Jarno Born hun krachten gaan bundelen. De Radical Cup is inmiddels gehuisvest onder het dak van Rhesus racing in Apeldoorn en nu dit een feit is nodigt de Radical Cup organisatie geïnteresseerden uit om een kijkje te komen nemen tijdens een open dag.

Op 8 januari is uiteraard de nieuwe Radical SR3 te bewonderen, daarnaast ook de andere bolides van Rhesus racing, de Aston Martin en Power Tec motoren en exclusieve sportscars, Porsches, Ferrari en Aston Martin. Uiteraard zijn alle teamleden beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Birmingham
Rhesus racing geeft ook acte de présence tijdens de beroemde Autosport International-show in Birmingham, die van 14 t/m 17 januari in Engeland wordt georganiseerd. Voor geïnteresseerden heeft Rhesus racing de mogelijkheid om vrijkaarten te regelen voor de ‘trade-dagen’ van deze beurs op 14 en 15 januari. Vanaf vliegveld Niederrhein (Weeze) in Duitsland vliegt u voor al voor enkele euro’s naar Birmingham.

Voor meer informatie kijk op de website van Radical Sportscars Nederland

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS