Autosport NL • Radical Cup

Priscilla Speelman debuteert in Radical Cup

Uitgegeven door Casper Bekking • 2 juli 2011 10:31 • Print artikel

Priscilla Speelman maakt tijdens de Trophy of the Dunes op Circuitpark Zandvoort haar debuut in de Radical Cup. De snelle dame maakt deel uit van het Women in Motorsport-programma van de F1A. Dit seizoen komt Speelman uit in de Superkart Series waarin ze al diverse malen hoge ogen heeft gegooid. Zo won ze in het voorprogramma van de Superleague Formula in Assen op knappe wijze de zondagsrace.


"Ik ga tijdens de Trophy of the Dunes rijden in de Radical Cup", bevestigde Speelman tegenover RaceXpress. "Voorlopig is dit een eenmalige deelname, we kijken aan hoe het uitpakt. We hopen natuurlijk dat we het komende seizoen nog meer races in deze klasse kunnen rijden maar dat is afhankelijk van de sponsorgelden. Deze deelname is mede door sponsor Toon van de Haterd gerealiseerd. Bij goed presteren hopen we nog meer bedrijven enthousiast te maken zodat ik nog meer races kan rijden."

"Ik ga uitkomen voor het team van Henk Thuis. Het is een nieuwe auto die net uit Engeland is gekomen. Komende week ga ik het stoeltje passen om op 4 september te gaan racen. Ik heb er enorm veel zin in!"

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS