Autosport NL • DNRT

Peugeot 206 GTI Cup bij MF Racing belachelijk betaalbaar

Uitgegeven door Bart • 6 januari 2018 07:48

Wil jij racen in de spannende Peugeot 206 GTI Cup met grote startvelden? MF Racing heeft voor komend seizoen nog enkele auto's beschikbaar. En dat tegen lage instapkosten. Het team van Marcel Flens is het grootste raceteam in deze klasse en leverde afgelopen jaar in het eerste seizoen de kampioen in de persoon van Filip Wojtowicz.

MF Racing


In de Peugeot 206 GTI Cup stonden afgelopen seizoen 47 auto's aan de start. Marcel Flens hoopt zeven à acht coureurs voor zijn team in actie te laten komen. "Wellicht wel meer. Ik wil vooral talentvolle coureurs informeren dat deze mogelijkheid er is. Dat er ook iets anders is dan karten. En rijden bij MF Racing is zelfs goedkoper dan karten."

MF Racing

Arrive and Drive is bij MF Racing al mogelijk vanaf €5.950 ex BTW per jaar. "De 206 GTI Cup is een leuke klasse. De auto's zijn allemaal hetzelfde en het zit dicht bij elkaar. We laten zien dat autoracen niet direct een halve ton hoeft te kosten." MF Racing biedt licentie en cursusbegeleiding. Daarnaast zijn ook verhuur en onderhoud mogelijk.

Geïnteresseerd?

Bel Marcel Flens 06-36120909 of mail naar [email protected]

Kijk voor meer informatie op: www.mfracing.nl of www.206gticup.nl

MF Racing

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS