Autosport Internationiaal Singleseaters • Duits Formule 3

PRIJSVRAAG: WIN Paddockkaarten voor de Zandvoort Masters of F3

Uitgegeven door Bas Kaligis • 26 juni 2014 10:10

ZANDVOORT – Begin juli staat het traditionele Formule 3-spektakel op het uitdagende Circuit Park Zandvoort op het programma. De snelste F3-coureurs van de wereld reizen af naar het duinencircuit. Maar liefst vijf Nederlanders staan aan de start van de prestigieuze Zandvoort Masters, van 4 tot en met 6 juli: een recordaantal. Max Verstappen, Dennis van de Laar en Jules Szymkowiak, alledrie reguliere deelnemers aan het FIA EK Formule 3, Indy Dontje uit de Duitse ATS Formule 3-Cup en Steijn Schothorst, die op Zandvoort zijn Formule 3-première beleeft, nemen het op Zandvoort op tegen rijders uit de Duitse Cup en het Brits Formule 3-kampioenschap. De Formule 3-race tijdens de Zandvoort Masters belooft een prestigieuze strijd te worden!

Win paddockkaarten Zandvoort Masters Formula 3 2014


Naast het Formule 3-geweld zijn diverse andere topklassen te gast op het unieke circuit, met als highlight de Blancpain Sprint Series. Brute GT-bolides van legendarische merken als McLaren, Lamborghini en Porsche scheuren door de duinen. En wat te denken van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, het Burando Production Open, de GT4 European Series, het BRCC en BOSS GP!

RaceXpress.nl heeft in samenwerking met Circuit Park Zandvoort een prijsvraag opgesteld, waarbij vijfmaal een set van twee kaarten te winnen is. Elke set bevat twee paddockkaarten voor alle drie de dagen. Deze tickets geven toegang tot het Tango Paddock, Paddock 2, overdekte hoofdtribune, Paddock Hill Grandstand en het dak van het pitscomplex.

Prijsvraag:
Wie won in 1993 de Masters of Formula 3?

Stuur je antwoord naar info[at]racexpress.nl en win!

Bezoek de WEBSITE eens van CircuitPark Zandvoort voor alles over de Zandvoort Masters F3

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS