Autosport Internationiaal Singleseaters • Eurocup Formule Renault 2.0

PREMA Power met sterke line-up in Formula Regional Europe: "Boost in hun carrière"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 16 april 2021 11:10

Het is eindelijk tijd voor het 2021 Formula Regional European Championship by Alpine (FRECA) in Imola. PREMA Powerteam zal met drie auto's in de nieuw opgezette klasse van start gaan die dit weekend in het support programma van de Formule 1 mag rijden. Er worden twee wedstrijden verreden en voor elke race wordt er afzonderlijk een kwalificatie gereden.

Prema Power

Het PREMA Powerteam komt met drie rijders aan de start. Twee rijders hebben vorig jaar al gereden in de Europese Formule Renault gereden en het team start met een Rookie.

Paul Aron heeft in 2020 laten zien wat hij waard is en stapt weer in de PREMA Powerteam auto. De 17-jarige Est zit ook in het Mercedes-AMG Junior Driver Program.

Ook de Spanjaard David Vidales rijdt dit seizoen bij PREMA Power. Vorig jaar maakte hij een sensationeel debuut in de Eurocup Renaultseries door twee keer te winnen in de openingsmanche. Vidales eindigde zesde in het kampioenschap.

Prema Power

En de Zweedse rookie Dino Beganovic stapt ook in bij het team. De 17-jarige Zweed wordt ondersteund door de Ferrari Driver Academy en komt uit de Formule 4.

Teambaas Rene Rosin verwacht een goed en uitdagend jaar voor het team: "We kijken uit naar de start van het seizoen en verwachten een goede competitie. We gaan er met vertrouwen in want onze rijders hebben tijdens de pre season test goed gepresteerd. We hopen dat ze het hele seizoen goed mee kunnen geven en onze rijders zo een boost in hun carrière kunnen geven."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS