Autosport NL • BRL V6

Op gigantische hoogte (103 meter) genieten van autoracen + FOTO's

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 april 2012 06:07 • Print artikel

Tijdens de Paasraces op het circuit van Raceway Venray is een van de blikvangers een gigantische autohoogwerker met een werkhoogte van 103 meter. Frans Collé (teammanager van Collé Racing) en gasten genieten vanuit deze aparte locatie van de BRL V6, Stockcar F1-races. Collé Rental & Sales heeft deze Wumag Palfinger WT1000 onlangs toe gevoegd aan haar omvangrijke assortiment. Deze autohoogwerker, met een werkhoogte van maar liefst 103 meter, is de hoogste All-Terrain hoogwerker ter wereld!

Wumag Palfinger WT1000 Colle Rental en Sales genieten op grote hoogte 103meter

Indrukwekkende prestaties op grote hoogte
De werkhoogte van 103 meter maakt de machine geschikt voor assemblage en onderhoud van windturbines, chemische installaties, zendmasten, hoge gebouwen en kerktorens. De prestaties van deze autohoogwerker zijn meer dan overtuigend. Naast zijn enorme werkhoogte van 103 meter heeft de machine een zijdelings bereik van 36 meter, een doorgangshoogte van maar 3,99 meter en is het mogelijk om veilig te werken met windsnelheden van 16 meter per seconde. Het licht lopende platformvoertuig kan op elk terrein goed uit te voeten, zelfs stijl oplopende hellingen met hellingshoeken tot 7° vormen geen hindernis.

Wumag Palfinger WT1000

Frans Collé: “Deze unieke hoogwerker is recent aan het assortiment van Collé Rental & Sales toegevoegd. Ondanks de beperkte beschikbaarheid van deze autohoogwerker is het mij gelukt om deze machine vandaag hier te krijgen. Als racefan kan ik echt genieten van dit fantastische uitzicht, hopelijk leidt het onze renners niet af en kan ik Danny van Dongen en Marcel Peters straks feliciteren met een goede finish.”

Wumag Palfinger WT1000

“We bevinden ons letterlijk op eenzame hoogte met de aankoop van deze machine. Vanuit onze brede en internationale klantenkring is steeds meer vraag naar een autohoogwerker met een werkhoogte boven de 70 meter. De praktijk leert ons dat deze hoogte voor veel projecten niet meer toereikend is. De aanschaf van de Wumag Palfinger WT 1000 is een logische aanvulling op ons uitgebreide assortiment.” De afgelopen jaren heeft Collé, ondanks de crisis, een gezonde groei gemaakt. Deze groei uit zich in zowel het assortiment, een groeiend personeelsbestand en nieuwe vestigingen in Nederland, Duitsland en België. “Nu scharen wij ons bij een zeer select gezelschap van verhuurbedrijven in Europa die een autohoogwerker met deze hoogte in het assortiment hebben. Ik kijk uit naar de spectaculaire projecten waar we de Wumag Palfinger WT 1000 gaan inzetten”, aldus Collé.

Wumag Palfinger WT1000

Collé Rental & Sales voert een innovatief “Re-Rent” verhuurconcept waarmee men samenwerkt met diverse verhuurbedrijven in Europa. Nieuwe machines worden in neutrale kleuren afgeleverd in plaats van de blauwe bedrijfskleur. Hiermee stelt Collé een compleet pakket van hoogwaardige verhuurmachines beschikbaar welke internationaal inzetbaar is. De Wumag Palfinger WT 1000 is één van de machines binnen het Re-Rent concept. Zijn unieke werkhoogte van 103 meter maakt deze machine zeer aantrekkelijk voor diverse partijen.

Wumag Palfinger WT1000


Wumag Palfinger WT1000


Wumag Palfinger WT1000


Wumag Palfinger WT1000 , voor wie hoogtevrees heeft, toch maar gewoon een tribunekaartjenull


Collé Rental presenteerde de Wumag Palfinger WT 1000 onder meer tijdens de Bouw en Agri Vakdagen te Lunteren. De aanwezigheid van deze indrukwekkende machine leverde enthousiaste reacties op. Inmiddels is men in gesprek met diverse partijen voor een eerste opdracht. Binnenkort zal de Wumag Palfinger WT 1000 in Nederland te bezichtigen zijn.

Wilt u ook deze geweldig impossante machine op uw evenement, of meer info over de Wumag Palfinger WT 1000, kijk dan HIER!

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS