Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Onthoud deze naam! Mercedes-junior Andrea Kimi Antonelli

Uitgegeven door Bart • 17 november 2021 09:03

Andrea Kimi Antonelli rijdt ook in 2022 namens Prema in de Italiaanse Formule 4. De 15-jarige Italiaan heeft in zijn eerste jaar sterk gepresteerd. Tijdens de laatste drie events stond hij drie keer op het overall podium en greep hij vier rookie overwinningen. In 2022 rijdt hij het volledige Italiaanse kampioenschap en daar zullen nog enkele races in andere klassen bijkomen.

Andrea Kimi Antonelli


Antonelli is junior-coureur van Mercedes en heeft in de kart vele zeges op zijn palmares weten te zetten. "Ik ben heel blij dat ik ook in 2022 voor Prema mag racen. Ik weet dat ik bij een goed team zit. Ik kijk dan ook uit naar dit nieuwe hoofdstuk en hoop het team goed resultaten te kunnen bezorgen. Ik kan nu al niet wachten totdat het seizoen begint."

Teambaas Angelo Rosin is blij dat hij Antonelli voor Prema heeft weten te behouden. "Van wat we nu gezien hebben, heeft hij een geweldig potentieel. We kunnen niet wachten om te zien waar hij allemaal tot in staat is. Kimi krijgt onze volledige steun om zijn nu al indrukwekkende kwaliteiten verder te ontwikkelen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS