Autosport NL • BRL V6

Never change a winning team

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 augustus 2011 11:49 • Print artikel

Dit weekend zal in de BRL-V6 klasse gedurende de races op Raceway Venray het kampioensteam van Collé Rental & Sales weer op volle sterkte zijn. Naast drievoudig BRL-V6 kampioen (2007, 2008, 2009) Donald Molenaar, zal de kampioen van 2006, Sandor van Es, aan de start verschijnen voor het Collé Racing team. Op Raceway Venray komen ook F1 en F2 stockcars aan de start.

Klassement
Na afloop van de pinksterraces in juni op het circuit van Raceway Venray staat Donald Molenaar 2e in het klassement. Sandor van Es zal met het Collé Rental & Sales BRL-V6 team net als Donald Molenaar gaan voor podium plaatsen. Door het testwerk in het buitenland voor het mediablad AUTOWEEK moest Van Es bij de pinksterraces verstek laten gaan. Maar nu gaat hij weer knallen en gas geven samen met Donald Molenaar.

Evenementen 2011 BRL-V6
Dit raceseizoen zijn 3 evenementen gepland in de BRL-V6 op het multifunctionele race complex ‘Raceway Venray’ gelegen aan de Peelweg 43 te Ysselsteyn (Venray) aan de N277. Het tweede evenement zal plaatsvinden tijdens de World Cup op 20 en 21 augustus a.s. Op beide dagen zullen er 3 races in de BRL-V6 verreden worden.

Naast de BRL-V6 zullen op de kleine oval de Koningsklasse uit de Nederlandse Autospeedway de Stockcar F1 tezamen met de Stockcar F2 en de National Hot Rods rijden. De Stockcar F1 rijdt een world cup wedstrijd, hierdoor zijn de internationale top-stockcar coureurs aanwezig in Venray.

Aanvangstijden op beiden dagen is 13:00 uur en het einde zal ca. 19:00 uur zijn.

Meer informatie!
- Collé Rental & Sales BRL-V6 Racing
Team: www.colleracing.nl

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS