Formule 1

Meet en greet met ex-F1 rijder Thierry Boutsen in Gent

Uitgegeven door HJ van Keulen • 11 februari 2024 05:00

Flanders Collection Cars komt er weer aan van 16 tot 18 februari in Flanders Expo in Gent. Geen betere gelegenheid om de eigen Concours d’élégance te promoten en dus heeft Circuit Zolder in Gent een beursstand waar ex-F1-piloot Thierry Boutsen aanwezig zal zijn voor een meet & greet op zondagvoormiddag.

Flanders Collection Cars - Thierry Boutsen - Concours d’élégance

Thierry promoot niet alleen het Concours d’élégance in Gent, hij zal er ook als ere-jurylid bij zijn op zondag 21 juli tijdens de Historic Grand Prix in Zolder. Voor het Concours d’élégance krijgt Paddockzone 5 die dag een echte metamorfose om de 50 zorgvuldig geselecteerde oldtimers te doen schitteren. Dit jaar worden de verjaardagen van MG (100j), Ford Mustang (60j) en VW Golf (50j) belicht. Verder zijn er oude open 2-seaters te bewonderen, wordt de renaissance van Lancia gevierd en is er een categorie ‘classic’ EV’s – elektrische oldtimers dus.

Thierry brengt dan bovendien zijn Arrows A8 mee naar de beursstand in Gent, omdat het precies 40 jaar geleden is dat het Formule 1-circus voor het laatst op het circuit neerstreek.

Voor een foto samen met Thierry Boutsen voor zijn legendarische Arrows kom je dus op naar de stand van Circuit Zolder in hal 3 tijdens de Flanders Collection Cars op zondagvoormiddag 18 februari 2024.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS