Formule 1

Max Verstappen kon geen snelle run doen: "Het was gewoon een zooitje met het verkeer"

Uitgegeven door Bart • 22 oktober 2021 22:04

Max Verstappen kwam in de eerste vrije training in Amerika bijna een seconde te kort op Mercedes en reed in de tweede training slechts de achtste tijd. Toch was Verstappen niet ontevreden, de Red Bull-coureur kon simpelweg geen snelle ronde rijden op de zachte band.

Red Bull USA


"Ik kon geen snelle ronde doen op de zachte band", aldus Max op Verstappen.com. "In zijn geheel is het hier niet gemakkelijk, de baan is erg hobbelig en om een goede compromis te vinden is niet gemakkelijk. We hebben een paar positieve dingen waar we naar moeten kijken. We zullen daar voor morgen aan blijven werken. Het voelde niet slecht tijdens de korte runs, maar het was gewoon een zooitje met het verkeer."

In de tweede training kwam Verstappen op de baan in aanvaring met Lewis Hamilton. De Limburger gaf zijn rivaal voor de wereldtitel de ruimte, maar trakteerde hem vervolgens op een middelvinger en de woorden 'stupid idiot'. "We lijnen allemaal op voor een snelle ronde, dus ik snap niet helemaal wat daar precies gebeurde."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS