Formule 1

Max Verstappen geeft ruiterlijk toe: "Max is in het algemeen ook een beetje sneller..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 mei 2020 06:13

Max Verstappen heeft, na het debacle op Circuit Zandvoort, revanche genomen met een keurige tweede positie in de tweede ronde van de Porsche TAG Heuer Esports Supercup op Circuit de Barcelona-Catalunya. De inwoner van Monaco pakte in de sprintrace de zevende stek, maar deed het in de hoofdrace, na een goede start, uitstekend met de tweede plaats achter teamgenoot Maximilian Benecke en zo ging Team Redline met een één-tweetje huiswaarts.

Max Verstappen en Max Benecke

“Het is een goed resultaat voor het team. Ik was best kwaad na het eerste raceweekend", zei Max op Verstappen.nl. "We hadden daar geen snelheid. We hebben hard gewerkt en we hebben goede stappen gemaakt voor deze race. Om als eerste en tweede te eindigen is erg positief. Ik ben hier erg blij mee. Het veld is ongelofelijk competitief, dus dat is zeer indrukwekkend en het is ook erg cool om er deel van uit te maken.”

“Max (Benecke, red.) was erg snel, dus ik kon hem niet inhalen. Ik vind het ook niet erg om hier als tweede te finishen. Het was veel belangrijker om hier als team als eerste en tweede te eindigen. Max is in het algemeen ook een beetje sneller, dus daar heb ik geen problemen mee. Hopelijk kunnen we tijdens het seizoen nog meer één-tweetjes bijeen rijden.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS