Formule 1

Lewis Hamilton vreest Red Bull en Max Verstappen: "Max wordt ieder jaar beter"

Uitgegeven door Bart • 4 juli 2020 08:45

Het F1-seizoen 2020 gaat dit weekend eindelijk van start en de grote vraag is wie Mercedes van de troon kan stoten. De laatste zes jaar was het team van Lewis Hamilton oppermachtig met zes dubbele wereldtitels op rij. De concurrentie lijkt dichterbij te komen en dan hebben we het met name over Red Bull en Max Verstappen. In gesprek met Ted Kravitz van Sky Sports geeft Hamilton aan dat hij Verstappen zeker niet onderschat.

Lewis Hamilton Max Verstappen


"Red Bull zag er in de wintertest behoorlijk sterk uit en lijkt het dichtst bij ons in de buurt te komen", aldus Hamilton die veel lof over had voor Verstappen. "Max wordt ieder jaar beter, dus ik verwacht zware concurrentie van hem. Op dit circuit zijn ze altijd sterk, dus we moeten de eerste twee races aan de bak. Ik ben benieuwd hoe alles zal gaan."

"De voorgaande seizoen begonnen we niet altijd sterk aan het seizoen, maar werden we tijdens het seizoen steeds beter. Die ruimte is er nu niet en we moeten er direct staan. Dit wordt het meest uitdagende seizoen ooit. Maar hier leven we voor. We staan graag voor uitdagingen en willen die bedwingen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS