Formule 1

Lando Norris heeft profijt van streamen op Twitch: "Zelfvertrouwen is gegroeid"

Uitgegeven door Bart • 24 juli 2020 14:45 • Print artikel

Lando Norris streamt regelmatig op Twitch en dat betaalt zich uit op het circuit. In de coronaperiode zonder actie op de baan was de McLaren-coureur n van de grote sterren via de streamingdienst. De 20-jarige Brit reed de Virtual Grand Prix Series, de virtuele Indycar en Australische supercars. Daarnaast streamt Norris ook zijn belevenissen in Call of Duty Warzone en dat trekt duizenden kijkers.

Lando Norris


"Ik denk wel dat ik door te streamen meer zelfvertrouwen heb gekregen", zegt Norris in een interview met ESPN. "Ik doe het al jaren, maar het is enorm gegroeid sinds ik in de Formule 1 rij. En dan met name tijdens de pandemie. En keer had ik tegelijkertijd 110.000 kijkers, soms ook minder, maar dan waren het nog altijd 10.000 mensen. Dan kun je niks verkeerds zeggen of jezelf voor schut zetten."

"Ik heb het zelf niet direct door, maar mijn zelfvertrouwen is er wel door gegroeid. Het is een natuurlijke overgang. Je praat met mensen en beantwoordt vragen. Ook al is het door een computer, het blijft een natuurlijk proces van hoe ik mezelf gedraag en meer volwassen ben geworden. Ik heb er veel van geleerd en het heeft mijn zelfvertrouwen zeker goed gedaan."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS