Karting • Belgisch Kampioenschap

LIVE-TIMING IAME Benelux Series op Karting des Fagnes in Mariembourg

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 september 2023 05:55

LIVETIMING: IAME Benelux Series op Karting des Fagnes in Mariembourg. Na vier spannende en succesvolle raceweekends is het dit weekend tijd voor de laatste manche van de IAME Series Benelux 2023, die plaatsvindt in Mariembourg. Met meer dan 250 ingeschreven coureurs is deze wedstrijd meer dan ooit de moeite waard om te volgen, vooral wetende dat er nog vijf titels op het spel staan! Qua kwantiteit is deze benoeming nu al een topper met maar liefst 15 nationaliteiten vertegenwoordigd. Onder de deelnemers veel Nederlanders en Belgen.

IAME Benelux Series in Karting des Fagnes Mariembourg


Naast dat deze beslissende competitie bepalend is voor de titels, zal dit evenement ook de mogelijkheid bieden aan meerdere piloten om zich te kwalificeren voor de IAME Mondiale Finale in Portimao (IAME Warriors Final). Op basis van de algemene rangschikking van het seizoen worden de waardevolle uitnodigingen verdeeld onder de besten in de verschillende categorieŽn.

Zoals gebruikelijk wordt de eerste set punten verdeeld na de kwalificaties en de tweede na de finales. Vrijdag zijn de categorieŽn X30 Senior en X30 Junior aan de beurt met de eerste trainingen om 13.30 uur, gevolgd door de eerste kwalificatieheats om 16.20 uur. Op zaterdag beginnen de kwalificatieheats vanaf 9.40 uur, terwijl de finales beginnen vanaf 16.10 uur. Op zondag zullen we de klassen Mini Rookie, Mini, X30 Senior Cup, X30 Master en de X30 Super Shifter aan het werk zien voor een volledig programma met de oefensessies (vanaf 11.30 uur), de kwalificaties (vanaf 13.15 uur) gevolgd door de finales.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS