Formule 1

Kjeld Nuis daagt Red Bull F1-coureur Max Verstappen uit: "Kom tegen mij racen op..."

Kjeld Nuis behoort tot de beste schaatsers van de wereld en werd afgelopen seizoen nog tweede op het Wereldkampioenschap sprint achter de op Meldonium betrapte Pavel Koelizjnikov. De Nederlandse schaatser die net als Max Verstappen door Red Bull ondersteund wordt, heeft de jonge F1-coureur uitgedaagd het deze winter op de ijsbaan tegen hem op te nemen. De snelle schaatser werd daarbij geïnspireerd door een actie van Red Bull, waarbij je karten met Max Verstappen als prijs kunt winnen.




Waarschijnlijk kent Kjeld Nuis de onderstaande video van Max Verstappen nog niet. De Limburger is dan snel op het circuit, maar op glad ijs komt hij toch iets minder uit de voeten. Mogelijk dat er eerst een paar schaatslesjes in Thialf moeten plaatsvinden, voordat de Red Bull F1-coureur het daadwerkelijk in een sprint tegen Kjeld Nuis kan opnemen.



En dan nog, als Max Verstappen dan toch mag kiezen tussen een kerel met schaatsen of een dame met ski's, dan wordt het waarschijnlijk een afspraak met Lindsey Vonn. Waarbij Max Verstappen haar waarschijnlijk eerder op het circuit gaat ontmoeten, dan op de lange latten ergens op een besneeuwde berg in Colorado. Recent reed de Amerikaanse nog in een Formule V8 3.5 op de Red Bull Ring, waarbij ze de 18-jarige Nederlander uitnodigde om haar wat tips op het circuit te komen geven.





Tsja Kjeld, waarschijnlijk moet je met een beter voorstel komen...

Loten voor de trekking van 1 juli: Speel mee met de Staatsloterij