Formule 1

Red Bull gelooft ogen niet met Max Verstappen: "De manier waarop.. op die leeftijd..!"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 15 mei 2016 19:40

Voor het eerst in bijna twee jaar heeft Red Bull Racing weer een Formule 1 zege geboekt. Max Verstappen wist rondenlang Kimi Raikkonen van zich af te houden. Christian Horner was na afloop van race dol van vreugde. "De updates die we hebben meegenomen hebben gewerkt. Iedereen in het team werkt keihard en dit resultaat is een droom die uitkomt", zei Horner tegen Sky F1 na de sensationele zege van Max Verstappen.


We weten dat Monaco ons nog beter ligt, maar nu hebben we de kans gepakt door het wegvallen van Mercedes. We hebben ons op goede posities gekwalificeerd, maar moesten Ferrari wel coveren. Want in een schone lucht waren zij waarschijnlijk net zo snel als wij, misschien wel nog sneller. Maar met onze tactiek is het gelukt en Max heeft ook geen fout gemaakt. Niet alleen in de race was hij foutloos, maar in het hele weekend. De manier waarop hij met de druk is omgegaan, op die leeftijd, is indrukwekkend."







Max Verstappen aanmoedigen bij de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! Informatie Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS