Autosport BE • Belcar Sprint Cup

Kandidates van Miss België 2011 krijgen snelle 'lift' in racebolide

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 november 2010 04:32

Storm en regen weerhielden de kandidates voor Miss België 2011 niet om donderdagvoormiddag hun opwachting te maken op Circuit Zolder. Het initiatief kwam van Viage, het entertainment centre in hartje Brussel. De missen werden door het Viage KRK-Racing team met stijl ontvangen, een ware persmeute wachtte hen op en als toetje kregen de dames enkele rondjes aan de zijde van Koen Wauters aangeboden. Het enthousiasme was groot!

Miss Belgium op bezoek bij Viage KRK Racing

Donderdagochtend, 09.00u. Darline Devos, Voorzitster van het Nationaal Comité Miss België komt toe in Zolder met in haar spoor een rits kandidates Miss België. Op één na zijn alle kandidates voor de verkiezing van Miss België 2011 te gast.

"Het enthousiasme bij de dames was groot", zegt Koen Wauters. "Tijdens een ontbijt werd er gezellig gekeuveld en legden wij uit hoe ons team werkt. Na de theorie was het tijd voor de praktijk. Eén voor één reden de dames mee in de Viage KRK-Racing Dodge Viper. Tijdens het rijden heb ik het natte circuit verkend om te weten hoe de wagen in deze moeilijke weersomstandigheden reageert om zo zaterdag tijdens de wedstrijd sneller te kunnen rijden. Ik heb alle bochten op een andere manier aangepakt om te weten waar en wanneer ik wel en geen grip zou hebben."

Kris Wauters was aanwezig in Zolder maar stapte niet in de wagen. "Mijn nieuwe oortjes zijn nog niet klaar en mijn oude oortjes voldoen niet meer. Ze houden het geluid niet genoeg tegen, zelfs niet als ik ze vastplak met tape. Vandaar dat ik beslist heb om, met het oog op de concerten in het Sportpaleis, geen enkel risico te nemen en dit weekend niet te racen. Uiteraard kom ik supporteren maar voor mij zit het seizoen er nu al op."

Donderdagnamiddag reden Jeffrey Van Hooydonk en Raf Vanthoor rondjes met genodigden. Koen en Kris hadden in de namiddag opnames van Idool.

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS