Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Jonge Amerikaan in sterke line-up MP Motorsport voor het Spaans Formule 4 kampioenschap

Uitgegeven door Pascal Wekema • 2 maart 2021 22:04

Santi Trisini komt dit jaar uit voor MP Motorsport in het Spaans Formule 4 kampioenschap. De jonge Amerikaan komt vanuit het zuiden van Florida richting Europa.

Santi Trisini Spanish F4 MP Motorsport

Hij begon, toen hij 9 jaar oud was met karten, maar het karttalent, Santi Trisini wist snel naam te maken in Amerika en verschillende titels te veroveren. Dit jaar gaat hij een gooi doen naar de hoogste plaats in het Spaans Formule 4 kampioenschap.

Trisini wordt begeleid door voormalig GP2- en GP3-coureur Facu Regalia en heeft in 2020 al F4-auto’s getest. Hij kan niet wachten om deel te nemen aan zijn eerste races in de klasse. Hij wordt de teamgenoot van Suleiman Zanfari, Rik Koen, Gil Molina, Dilano van 't Hoff, Manuel Espírito Santo en Noah Degnbol in een sterke Spaanse F4-bezetting voor het Nederlandse team. Meer F4-aankondigingen volgen nog.

"Ik ben enorm enthousiast over het vooruitzicht om met MP Motorsport deel te nemen aan het Spaanse F4-kampioenschap", zei Trisini. "Het is een eer om voor een team van zo’n hoog niveau te rijden, ik kijk uit naar de samenwerking. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze doelen gaan bereiken – en misschien doen we er nog wel een schepje bovenop! Ik ben dankbaar voor de steun van mijn sponsors, mijn ouders, Road To Success en mijn manager Facu Regalia – en nu op naar 2021."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS