Autosport BE • Belgische Renault Clio Cup

Intermobiel Racing met Kuus en Legrand in Belgische Clio Cup

Uitgegeven door Gregory Eyckmans • 6 april 2009 11:16

ARNHEM - Intermobiel Racing gaat dit jaar in samenwerking met Luc Gabriel (www.gabriel-racing.be) de Belgische Renault Clio Cup runnen met twee autoís met de coureurs Menno Kuus en Christophe Legrand. Menno Kuus zal als kopman fungeren. Met deze twee coureurs wil Intermobiel Racing om het kampioenschap gaan strijden en podiumplaatsen gaan behalen. Na de goede resultaten van het afgelopen jaar is het de bedoeling om dit jaar nog meer prijzen binnen te halen.

Ook is er uitbreiding in het team in de vorm van de Seat Cupra voor de TDC in Nederland. De auto wordt eerst in topconditie gebracht en gespoten in de kleuren van Intermobiel Racing, voordat hij wordt ingezet. Marcel Timmer zal als een van de 2 coureurs in deze klasse gaan rijden.

Menno Kuus

Al met al veel plannen voor Intermobiel Racing. Deze plannen worden mogelijk gemaakt door de sponsorgroep van Intermobiel Racing, die dit jaar gelukkig uitgebreid is. De sponsoren van het afgelopen jaar zijn gelukkig gebleven. Ook zijn er veel mensen achter de schermen die dit allemaal mogelijk maken. De Mezanine op CP Zolder zorgt weer voor een extra ambiance tijdens de wedstrijden die daar gehouden worden. Maar ook voor een sponsordag of een inventieve is dit een schitterende ontvangstgelegenheid (voor relaties) om even een weekeinde weg te zijn. Er zijn dit jaar nog mogelijkheden om hier gebruik van te maken. In deze moeilijke financiŽle tijden is het extra belangrijk om de bestaande klanten iets extraís te bieden wat veel andere bedrijven niet hebben. Ook geeft het de mogelijkheid om nieuwe klanten te laten zien dat je er bent als bedrijf. Intermobiel Racing biedt een verzorgde gezellige autosportdag aan, in een ontspannen informele sfeer. Deze ingrediŽnten zorgen vaak voor succes!

Afgelopen jaar
Na de start van het autoraceteam Intermobiel Racing in 2008 is er veel gebeurd met de mensen van Intermobiel Racing. Na een seizoen hard werken, werd meteen in het eerste jaar het kampioenschap in de Seat Endurane van de DNRT behaald. Een goede prestatie zeker gezien de beperkte financiŽn. Het hele team van Intermobiel Racing heeft laten zien dat je ook met een beperkt budget voorin mee kunt blijven doen en kunt strijden om de prijzen. Dit gold ook in de Belgian GT series waar Intermobiel Racing samen met Menno Kuus aan deelnam. Er waren twee bijzondere momenten voor het team. De eerste race in Zolder wist Menno meteen te winnen. Tijdens de 24 uur van Zolder werd een zwaar bevochten, maar zeer verdiende derde plaats behaald met Menno en A+ racing in de eerste divisie. Dit zijn mooie momenten waar zeker nog aan gedacht wordt.

Intermobiel Racing wordt mede mogelijk gemaakt door: LTL Luchttechniek, Waterloo, Meercox, Red Line, Van der storm relatiegeschenken, Hostellerie de Kluis, Roode Pelikaan, Mac. Donalds BelgiŽ, Accent, Winxz en Visual Star.net Forch Nederland

Tot ziens op het circuit of op de nieuwe website www.intermobielracing.com

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS