Autosport Internationiaal Singleseaters • Duits Formule 3

Indy Dontje maakt promotie met Team Lotus: "Een mooie deal"

Uitgegeven door Casper Bekking • 10 maart 2014 21:06

Indy Dontje rijdt komend jaar in het Duits Formule 3-kampioenschap. De talentvolle Nederlander reed afgelopen twee seizoenen voor datzelfde team in de ADAC Formel Masters maar maakt nu een stapje op de autosportladder. De 21-jarige autocoureur uit Schoorl voerde de afgelopen periode diverse tests uit met het topteam, onder meer op Circuit Park Zandvoort. Dat beviel beide partijen dusdanig goed, nu is er dan de bevestiging over een verlening van de samenwerking. Naast deelname aan het ATS F3 staan ook de Masters of Formula 3 op het schema.

Indy Dontje

“Komend seizoen ga ik weer met Lotus in het Duits Formule 3-kampioenschap rijden”, bevestigde Dontje tegenover RaceXpress.nl. “Afgelopen week heb ik een deal getekend voor een nieuw jaar. Het team was zeer tevreden met me en zij wilden graag met me verder. We hebben een mooie deal kunnen sluiten dus daar ben ik erg blij mee. Op 17 maart staat de eerste test weer voor de deur dus dan begint het feest weer. Ik heb er zin in!”“Wij zijn verheugd dat we ook dit jaar kunnen rekenen op een beloftevolle rijder als Indy", bevestigde teameigenaar Timo Rumpfkeil. "Als team hebben we in het verleden vaak genoeg bewezen dat we oog hebben voor talent en daarom willen we graag investeren in zijn toekomst. In de afgelopen twee jaar heeft Indy zich binnen het team twikkeld als een volwaardig en gewaardeerd teamlid die hard werk niet schuwt en op de baan succesvol is. Ook in de Formule 3 verwacht ik dat hij zich snel zal vinden in deze rol!”

Indy Dontje mag ook in 2014 weer rekenen op de support van loyale partners als Dobla, Against Cancer, Raetsheren van Orden, Kartcentrum Lelystad en Media Supply.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS