Formule 1

Hamilton onderschat Red Bull en Max Verstappen niet: "Ik denk dat we ze nauw in de gaten moeten houden"

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 augustus 2020 17:50

Lewis Hamilton moest dit weekend toezien hoe Red Bull het bandenmanagement met Max Verstappen beter onder controle had en zo de overwinningen tijdens de 70-jarige jubileum Grand Prix op Silverstone binnenhaalde. De Britse regerend Wereldkampioen F1 is duidelijk gewaarschuwd en denkt niet dat zijn team het zomaar op zich laat zitten.

Red Bull Max Verstappen

“Ik wil races, waar ze ons echt uitdagen”, zegt Hamilton tegen Sky Sports over Verstappen en Red Bull. “Het lijkt er op dat Red Bull behoorlijk close is ten opzichte van ons in race-omstandigheden en duidelijk sterker. Dus misschien hebben ze niet zo’n slecht pakket als mensen in het verleden dachten, maar ik denk dat het goed is. Het wordt interessant om de progressie te zien gedurende de rest van het jaar en ik ga ze zeker niet over het hoofd zien.”

“Ik denk dat we ze nauw in de gaten moeten houden en moeten blijven werken om ze vooruit te pushen, omdat ik denk dat het in ieder geval niet makkelijk gaat worden. Maar ik denk dat mijn team sowieso niet die mentaliteit heeft, dus blijven we doorwerken.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS