Formule 1

HUMOR - De F1-teams reageren op de regen in Sochi... + VIDEO's

Uitgegeven door Peter Vader • 25 september 2021 11:22

Zware regenval heeft het Sochi Autodrom getroffen met een mogelijke verstoring van het F1-tijdschema als gevolg. De F2 werd vroeg op de dag al uitgesteld omdat de aanhoudende regenval de baan overspoelde, met verdere verstoring naar verwachting tot ten minste laat in de middag. FIA-racedirecteur Michael Masi legde uit: "De intensiteit van de regen is begonnen toe te nemen en er komt al zelfs wat onweer bij ons. Maar in feite zal de procedure voor vandaag zijn dat we ernaar streven om alle sessies te starten- We benaderen alles vanuit een operationeel perspectief en moeten we ons ervoor klaarmaken, om vervolgens de omstandigheden op dat specifieke moment te beoordelen of de geplande kwalificaties en races kunnen doorgaan. Wat we van de weersvoorspelling hebben vernomen, is dat we dit niveau van regen zullen hebben tot ongeveer 13:30 tot 14:00 uur lokale tijd en dat het dan gedurende de middag afneemt", aldus een bericht van GPFans.

Sochi F1 regen

De heftige regenval in Spa-Francorchamps was natuurlijk om te huilen, maar zorgde ook voor wat hilarische reacties. Aangezien Formule 1 een snelle sport is, reageerden de teams in Sochi misschien nog wel sneller op wat er aan water uit de lucht kwam vallen. En dat was best wel om even te lachen! RaceXpress verzamelde enige reacties voor u:















Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS