Formule 1

Gerhard Berger ziet weer de oude Sebastian Vettel: "Leclerc had geen schijn van kans"

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 juli 2020 15:29

Wordt 2020 het laatste jaar van Sebastian Vettel in de Formule 1 of bemachtigt de coureur toch nog een stoeltje? Gerhard Berger ziet wel een voordeel aan het feit dat de Duitser geen contract meer heeft bij de Italianen. De voormalig F1-coureur ziet de oude Vettel weer terug.

Sebastian Vettel F1 Ferrari

“Sebastian lijkt weer helemaal vrij te zijn in zijn hoofd, terwijl hij aan Ferrari wil bewijzen dat het niet verlengen van zijn contract een grote fout was”, aldus Berger tegen F1 Insider. “Ook met zijn slechte auto, heeft hij niet langer de druk dat hij absoluut moet winnen. Hij was in Hongarije weer de oude Vettel. Leclerc had geen schijn van kans.”

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk bevestigde de voormalig wereldkampioen dat hij op het moment geen gesprekken met teams voert voor een contract voor volgend jaar. Berger wil niets afdoen aan de coureurs van Racing Point, maar geeft hoog op over de Duitser. “Niets ten koste van Sergio Perez en Lance Stroll, maar een Sebastian Vettel zou dit jaar runner-up worden met een jaar oude Mercedes”, aldus de Oostenrijker.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS