Autosport NL • BRL V6

Frans Collé: "Knallen en gassen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 september 2011 00:35

Dit weekend wordt op RaceWay Venray de finaleraces van de Nederlandse Autospeedway gehouden. Naast de BRL-V6 zullen op de oval ook de Stockcar F1 tezamen met de Stockcar F2 en de National Hot Rods rijden. In de BRL-V6 klasse wil het kampioensteam van Collé Rental & Sales meedoen om de overwinning. De coureurs van het Collé Racing Team: Donald Molenaar (kampioen 2007, 2008, 2009) en Sandor van Es (kampioen 2006), hebben van Frans Collé maar één opdracht meegekregen: “Knallen en gassen”!

Collé Racing team

Klassement
Na twee van de drie raceweekends op Raceway Venray staat Donald Molenaar tweede in het klassement. Sandor van Es staat momenteel vijfde in het klassement, nadat hij slechts aan één raceweekend heeft kunnen meedoen. Beide Collé Rental & Sales Racing Team doen nog volop mee om het kampioenschap. Er staat ons dus een weekend vol spannende races te wachten.

Programma
Naast de BRL-V6 zullen op de kleine oval de Koningsklasse uit de Nederlandse Autospeedway de Stockcar F1 tezamen met de Stockcar F2 en de National Hot Rods rijden. Op de grote oval is de Europese variant op het populaire Nascar aanwezig; de European Late Model Series (ELMS).

Aanvangstijden op beide dagen is 13:00 uur en het einde zal ca. 19:00 uur zijn.

Meer informatie!
- Collé Rental & Sales BRL-V6 Racing
Team: www.colleracing.nl
- Benelux Racing League:
www.brl-v6.com
- Autospeedway Raceway Venray:
www.racewayvenray.com

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS