Autosport Internationiaal Singleseaters • NEC Formule Renault 2.0

FR 1.6 kampioen Roy Geerts naar AV Formula by Adrian Valles

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 februari 2014 16:58

De Formule Renault 1.6 NEC kampioen van 2013 Roy Geerts zet een volgende stap voorwaarts in zijn, tot op heden, zeer succesvolle autosportcarričre. Geerts won in 2013 het NEC 1.6 kampioenschap met Stuart Racing uit Elst en zal in 2014 gaan uitkomen voor het Spaanse AV Formula van ex-GP2-coureur Adrian Valles. De talentvolle coureur uit Veldhoven richt zich op het volledige Formule Renault 2.0 NEC kampioenschap, inclusief een aantal additionele testdagen.

Roy Geerts en Adrian Valles; met AV Formula in NEC 2L

“Wij zijn erg blij dat we Roy uiteindelijk in ons team hebben kunnen opnemen. Ik volg hem al een tijdje en het is erg knap wat hij vorig jaar in de 1.6 heeft laten zien”, verklaarde AV Formula teambaas Adrian Valles. “Roy is een zeer talentvolle coureur met een enorme drive en motivatie. Wij zien hem als een waardevolle aanwinst voor ons team en hopen gezamenlijk stappen voorwaarts te gaan zetten.”

AV Formula

AV Formule komt in 2014 uit in zowel de NEC Formule Renault 2.0L als in de 3.5 World Series by Renault. Geerts is in zijn nopjes met de deelname aan het Northern European Cup Formula Renault 2liter met de Spaanse renstal. “Het is een zeer professioneel team gevestigd nabij het circuit in Barcelona en heeft hoge ambities voor 2014”, zei Roy Geerts. “Ik ben erg blij dat we de deal met AV Formula hebben kunnen rondmaken. De sfeer en de ambitie van het team passen goed bij mij. We gaan ons zo goed als mogelijk voorbereiden op het aankomende seizoen en er volop tegenaan. NEC 2014 here we come!”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS