Formule 1

Esteban Ocon zou F1 kunnen verlaten, bekent hij

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 juni 2024 11:02

Hoewel Esteban Ocon van plan is om ook in 2025 in de Formule 1 te racen, geeft de Alpine-coureur toe dat 'je nooit weet wat er in de Formule 1 kan gebeuren'. Zijn contract wordt aan het eind van het jaar niet verlengd.

Esteban Ocon F1


Ocon en Alpine kondigden na de Grand Prix van Monaco aan dat dit seizoen zijn laatste zou zijn bij het team uit Enstone. De grote vraag is nu: wat is de volgende stap voor Ocon? Het is een vraag die zelfs hij op dit moment niet kan beantwoorden, omdat de Fransman accepteert dat er geen garantie is dat hij nog in de Formule 1 zal rijden.

Daar spreekt hij uit ervaring, want hij weet heel goed hoe het is om ernaast te komen te staan. Dat deed hij eerder al in 2019 nadat hij zijn Racing Point-stoeltje had verloren aan Lance Stroll.

"Je weet nooit in de Formule 1 hoe de toekomst eruit kan zien", zei hij. "Maar ik ben enthousiast over toekomstige uitdagingen. "Ik heb nog vijftien races te gaan en het is belangrijk om goed werk te leveren en gemotiveerd naar de races te komen, zoals ik altijd ben geweest en te genieten van wat ik doe. Mijn doel is om in de Formule 1 te rijden, dat is heel duidelijk."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS