Formule 1

Eerste Official F1 Racing Centre ter wereld opent deuren in Utrecht: "F1 is hier voor iedereen!"

Uitgegeven door Bart • 18 mei 2020 06:18 • Print artikel

Het allereerste Official F1 Racing Centre opent op 1 juni haar deuren op een gloednieuwe locatie in The Wall in Utrecht. Met drie grids van 20 speciaal ontworpen simulatoren kun je de echte Formule 1-beleving ervaren. Elke simulator is voorzien van gloednieuwe hardware, geavanceerde stuurwielen met force feedback en windsimulatie. De Formule 1 is in Nederland populair dankzij de prestaties van de afgelopen jaren van Max Verstappen.

Official F1 Racing Centre: voel je Max Verstappen


In de simulatoren wordt gereden in de officiŽle F1 2019-game van Codemasters. Vanaf 1 juni gaan de deuren open en er wordt voldaan aan alle richtlijnen rondom de bestrijding van het coronavirus. Bezoekers kunnen een volledig raceweekend ervaren, inclusief training, kwalificatie en een Grand Prix. Vanaf 10 juli wordt de stap gemaakt naar de game F1 2020 en zijn ook de circuits in Zandvoort en Hanoi beschikbaar.

"Gezien de nog altijd groeiende populariteit van Formule 1 in Nederland zijn we verheugd om samen met F1 in Utrecht het eerste Official F1 Racing Centre te openen", aldus Niels Roodenburg, directeur van The Official F1 Racing Centre. "Hier zijn bezoekers van alle leeftijden en niveaus welkom om te ervaren hoe gaaf het is om in een virtuele F1-auto te rijden. F1 is hier voor iedereen!"

Official F1 Racing Centre


Official F1 Racing Centre


Official F1 Racing Centre


Official F1 Racing Centre

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS