Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

David Coulthard onder de indruk van Beitske Visser: "Ze heeft een fraaie rijstijl"

Uitgegeven door Bart • 13 juni 2020 15:24 • Print artikel

De W Series Esports League kende voor Beitske Visser een fraaie start. De 25-jarige Nederlandse wist in twee van de drie races te zegevieren en maakte daarmee indruk op bestuursvoorzitter van de W Series David Coulthard, die donderdagavond ook co-commentator was bij de livestream. "Dit was een geweldige start van de W Series Esports League, met drie geweldige races in Monza."

Beitske Visser


"Ik heb de Italiaanse Grand Prix zelf een keer gewonnen, maar dat is langer geleden dat ik me kan herinneren", aldus Coulthard over zijn zege in Monza in 1997. "Het Autodromo telt maar zeven bochten, maar het is een gaaf en uitdagend circuit. Op het rechte stuk bereik je echt hoge snelheden. Ik was onder de indruk van de nauwkeurigheid van de iRacing simulatie."

"Ik was ook onder de indruk van Beitske, die twee van de drie races wist te winnen. En dat deed ze in een fraaie rijstijl. Daarnaast reed Emma Kimilainen sterk. Zij won de tweede race met reversed grid onder grote druk van Fabienne Wohlwend. En ondanks dat ze geen race wist te winnen, was ook de 16-jarige Irina Sidorkova één van de sterren van de avond met een tweede, vierde en derde plaats. Het zou mij niet verbazen als ze volgende week in Austin een race gaat winnen. Maar dat zullen haar 20 rivalen ook gaan proberen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS