Formule 1

Daniel Ricciardo sluit weddenschap: inzet een podium en een tattoo voor zijn baas

Uitgegeven door Wim Boekel • 15 augustus 2020 07:31

Kent u het programma Just Tattoo of Us? Vrienden, bro's, besties, familieleden en koppels geven elkaar de meest vreselijke, shockerende, soms lieve maar meestal weerzinwekkende tattoos. Maar, deze tattoos krijgen ze pas te zien als deze gezet is. Zover wil Daniel Ricciardo gelukkig niet gaan! De Australiër heeft onthuld dat Renault-teammanager Cyril Abiteboul een tattoo neemt, wanneer de Australiër zijn eerste podium pakt voor het Franse F1-team. Wanneer de Honeybadger dat lukt, is het de eerste keer dat een Renault-coureur sinds 2006 Champagne mag spuiten.

Daniel Ricciardo F1

“Ik denk dat hij de locatie en grootte kiest en ik kies het ontwerp”, vertelde Ricciardo lachend tijdens de persconferentie over de weddenschap met zijn leidinggevende. “Maar, dat gaan we verduidelijken. Het is maar een tattoo en hij heeft er geen, dus is het een groot probleem voor Cyril.”

Wanneer de F1-coureur naar het ontwerp wordt gevraagd, weet hij nog niet wat het gaat worden. “Ik weet het niet, ik denk dat het iets klein spontaans wordt, gedreven door het moment”, zegt Ricciardo. “Maar het moet iets grappigs zijn en wanneer hij er naar kijkt, hij zijn hoofd schud en het moment herinnert.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS