Formule 1

Daniel Ricciardo gaat nadenken over tattoo: "Cyril Abiteboul moet er echt aan geloven"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 11 oktober 2020 15:28 • Print artikel

Daniel Ricciardo is na 2,5 jaar terug op het podium van de Formule 1. Tijdens de Grand Prix van de Eifel op de Nürburgring finishte Ricciardo als derde achter Lewis Hamilton en Max Verstappen. Voor zijn teambaas Cyril Abiteboul zal het ook een super resultaat zijn, maar moet door een weddenschap met Ricciardo wel een tatoeage laten zetten. De Fransman mag de plaats op zijn lichaam kiezen, Ricciardo bepaalt wat er komt te staan. Al met al was Ricciardo zeer tevreden om weer op het podium te staan.

Daniel Ricciardo


"Het is echt lang geleden dat ik op het podium stond", vertelde een blije Ricciardo in het interview op de baan aan David Coulthard. "Dit voelt echt hetzelfde als mijn eerste podium ooit. Ik ben echt super blij dat we dit hebben kunnen bereiken. Dat ik dit aan het team heb kunnen geven, is super."

En dus moet teambaas Abiteboul een tatoeage gaan laten zetten. "De weddenschap met Abiteboul is echt, hij moet er echt om geloven", bevestigt Ricciardo. "Ik moet nu even gaan nadenken wat voor tattoo hij moet gaan zetten. Daar ga ik in het vliegtuig naar huis over nadenken. Ik denk dat de tatoeage met mij en Duitsland te maken gaat hebben, maar dat horen jullie later van me."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS