Formule 1

Christian Horner over extreem spannende titelstrijd: "We gaan naar de kerk om te bidden"

Uitgegeven door Bart • 15 oktober 2021 10:29

Red Bull is met Max Verstappen vol in de race voor de eerste wereldtitel sinds 2013. Het verschil met Lewis Hamilton is minimaal en met nog zes races te gaan is het extreem spannend. Volgens teambaas Christian Horner kan Red Bull alleen maar zijn uiterste best doen en hopen dat het dubbeltje hun kant op valt.

Christian Horner


"We gaan bijna iedere zondag naar de kerk om te bidden en dan zien we wel wat er gebeurt", aldus Horner in een reactie aan GP Fans. "We doen ons werk in de simulator, doen ons huiswerk en we presteren zo goed als we kunnen. Voor ieder weekend doen we zo veel mogelijk research en van daaruit bouwen we verder. We kunnen het alleen maar race voor race bekijken. De laatste drie circuits waren in het voordeel van Mercedes en daar hebben we onze punten gemaximaliseerd."

Horner verwacht dat gridstraffen een rol kunnen gaan spelen in het spannende slot van dit seizoen. "Motorstraffen kunnen bepalend zijn, net als het weer. Het blijft fascinerend om te zien hoe de komende twee maanden zullen verlopen."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS