Karting • Belgisch Kampioenschap

Bulex, de nieuwe titelsponsor voor de 24U Karting van Francorchamps

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 12 april 2021 00:13

De 24U van Spa-Francorchamps voor karts heeft een nieuwe sponsor. "Dankzij onze nieuwe partner zullen we het vanaf nu hebben over de Bulex 24 Uur Karting van Francorchamps", laat Patrick Van Billoen optekenen. De volgende editie van dit evenement staat op het programma van 4 tot 5 september.

Bulex, de nieuwe titelsponsor voor de 24U Karting van Francorchamps

In 2013 werden de 24 Uur Karting van Francorchamps weer opgepikt door One Day Karting en groeiden uit tot een ontegensprekelijk succes. Zelfs de editie achter gesloten deuren in 2020, omwille van de door ons allen gekende omstandigheden, deed in niets af aan zijn populariteit. De status van ‘belangrijkste wedstrijd in de wereld van de vrijetijds- en competitiekarting’, bleef behouden. En zo zagen we afgelopen september 58 teams aan de start verschijnen. Eén kart onder hen droeg de kleuren van Bulex, en dat bedrijf viel helemaal voor deze buitengewone wedstrijd.

“Het merk is de referentie in de markt van de waterverwarmers en centrale verwarming. Bulex is niet enkel gekend voor de kwaliteit dat zijn gamma aanbiedt, maar ook voor zijn empathie, zijn luisterbereidheid en zijn service”, legt Guy Van Limbergen van de firma Bulex uit. “Door ons te verbinden met de Bulex 24 Uur Karting van Francorchamps tonen we aan dat we belang hechten aan teamwork en aan het contact met onze klanten. De oplossingen die worden aangereikt door Bulex brengen comfort in huis en gemoedsrust. Dat alles dankzij onze jarenlange expertise in deze materie, maar ook omdat wij de gewoonte hebben om altijd op zoek te gaan naar de perfectie door gebruik van moderne technologie. Onze betrokkenheid bij de 24 Uur laat ons toe om de promot ie te verzekeren van ons nieuwe premium gamma aan verwarmingstoestellen, Themafast, die een beroep doen op de Flame it technologie.”

Concreet zal Bulex, naast partner en titelsponsor, zich dit jaar ook engageren om drie ploegen in te zetten in deze etmaalrace in de Ardennen. Op de kart #14 vinden we hetzelfde team als in 2020 terwijl de karts #15 en #16 zullen gereden worden door installateurs van Bulex verwarmingstoestellen. “Daarenboven zullen wij ook nog klanten en partners uitnodigen om, in de mythische omgeving van het circuit van Spa-Francorchamps, ons nieuwe gamma Themafast en Themaplus te komen ontdekken, evenals onze andere nieuwe oplossingen”, zegt Guy Van Limbergen met de glimlach.

Wenst u nog iets meer? De samenwerking met de 24 Uur Karting van Francorchamps gaat nog een stapje verder. “Bulex staat voor alles in het teken van service aan personen en voor het vinden van een oplossing voor elk probleem”, herneemt onze woordvoerder. “Warmte brengen, comfort en troost, dat is ons devies. En dat is ook waarom we met fierheid aankondigen te gaan samenwerken met Kart 48, het initiatief dat de grote Cap 48 operatie, opgezet door de RTBF, ondersteunt. Want de warmte die wij willen brengen is eveneens een menselijke warmte.”

De organisator van deze etmaalrace, een referentie voor het kartracen in België, Patrick Van Billoen, is opgetogen. “Want sport is een menselijk avontuur, een bron van emoties, en Bulex is klaar om van deze Bulex 24 Uur Karting van Francorchamps een winnende zaak te maken, zowel voor hen als voor ons”, bevestigt de stichter van One Day Karting. “We zullen er alles aan doen om van dit partnership een succes te maken en een prachtige Bulex 24 Uur Karting van Francorchamps te organiseren in 2021. Afspraak op 4 en 5 september!"

Bulex, de nieuwe titelsponsor voor de 24U Karting van Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS