Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Birel en Van Amersfoort Racing kondigen strategisch partnerschap aan

Uitgegeven door HJ van Keulen • 13 januari 2024 22:15

Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts omdat Birel en VAR hun ervaring en race-knowhow delen. De strategische alliantie heeft als doel om de vaardigheden van de VAR by Birel-coureurs te verbeteren door een uitgebreid programma aan te bieden om hun kartcapaciteiten te maximaliseren en te beginnen met testen in de F4-serie.

Birel en Van Amersfoort Racing

Als onderdeel van deze samenwerking krijgen de VAR by Birel-coureurs toegang tot de gecombineerde kennis en middelen. Het doel is om een naadloze overgang te creëren voor coureurs die van karting overstappen naar de uitdagende wereld van autoracen. De Brit Noah Wolfe wordt de eerste coureur die VAR by Birel vertegenwoordigt in de OK-klasse. "De Birel Groep is verheugd om Van Amersfoort Racing te verwelkomen in de kartwereld door middel van een partnerschap dat een aanzienlijke toegevoegde waarde zal creëren voor VAR by Birel coureurs, die zullen profiteren van de expertise van beide merken." Ronni Sala, Birel President, licht toe.

"Het ondersteunen van jonge talenten is wat ons drijft bij Van Amersfoort Racing", zegt Rob Niessink, CEO van VAR. "Noah is een talent om in de gaten te houden, want hij heeft al bewezen een snelle en consistente coureur te zijn. Als raceteam doet het ons plezier om Noah te kunnen volgen en ondersteunen. We zijn er erg trots op dat we nauw samenwerken met Ronni en Birel, zodat Noah de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft tijdens dit belangrijke deel van zijn racecarrière." VAR by Birel gaat van start in 2024.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS