Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Bence Valint opnieuw voor Van Amersfoort Racing in Formule 4

Uitgegeven door Bart • 5 maart 2021 12:49

Van Amersfoort Racing heeft ook dit jaar Bence Valint in de gelederen. De Hongaar reed vorig jaar al in de Italiaanse Formule 4 voor VAR en zal de sterke competitie dit jaar combineren met enkele races in het Duitse Formule 4 kampioenschap. Afgelopen jaar wist Valint acht punten te scoren en eindigde daarmee op de 21e plaats.

Bence Valint


In een reactie zegt Valint heel blij te zijn met nog een jaar bij VAR. "Ik heb een geweldig eerste jaar bij VAR achter de rug. Iedere sessie, of het nu training, kwalificatie of een race was, heb ik enorm veel geleerd. Komend seizoen wil ik nog veel meer leren, maar ik wil ook verder naar voren mee gaan doen om de punten. Ik ben ervan overtuigd dat dat erin zit en ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen."

De Italiaanse F4 start in mei op het circuit van Paul Ricard. VAR-directeur Rob Niessink: "Het is altijd mooi om met een coureur een tweede jaar in te gaan. Bence heeft veel tijd met het team door kunnen brengen en we kennen elkaar goed. Vorig jaar ging hij door een gigantische leercurve en het team zal hem maximaal ondersteunen om zijn doelen te bereiken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS