Formule 1

'Nieuw begin' voor Daniel Ricciardo: "Ik ben opgewonden"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 20 juni 2024 08:01

Daniel Ricciardo hoopt de goede flow vast te kunnen houden tijdens de Spaanse Grand Prix. Tijdens de Grand Prix van Canada zat hij er lekker bij en kon een aantal WK-punten bijschrijven. Dit had de goedlachse Australiër ook nodig want de teller stond voor Canada nog maar op 1 WK-punt.

Daniel Riciardo

"Barcelona is altijd een circuit waar iedereen updates brengt, dus ik denk dat het een heel competitief weekend gaat worden", blikte Daniel Ricciardo vooruit. "Laten we eens kijken wat iedereen meebrengt. Ik ben opgewonden om daar te rijden met de snellere laatste sector die ze vorig jaar hebben gewijzigd. Ik kijk er naar uit om weer op dat circuit te komen. Normaal gesproken is het vrij bekend, maar we hebben daar dit jaar geen tests gedaan, dus we hopen dat we de goede flow kunnen behouden en wellicht Q3 of WK-punten te halen."

"Ik heb al een tijdje gewacht, maar ik denk dat dit het begin is waar ik mijn presentaties verbeter en net zo kan racen als in Montreal. Ik kijk er echt naar uit en kijk ernaar uit om aan de Europese races te beginnen!", zei Daniel Ricciardo voorafgaand in een preview van het team.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS