Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Anthony Davidson niet in actie voor Toyota in Amerika; Stephane Sarrazin neemt zijn plaats in

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 september 2017 15:16 • Print artikel

Stephane Sarrazin neemt de plek in van Anthony Davidson in de Toyota TS050 Hyrid #8, tijdens de 6 uur van de Circuits of the Americas. Davidson kan tijdens deze ronde van het FIA World Endurance Championship vanwege ‘persoonlijke redenen’ niet in actie komen. Sarrazin neemt daardoor de plaats in naast Sebastian Buemi en Kazuki Nakajima. Het is voor de Fransman de derde keer dat hij in actie komt voor het Japanse merk. Zo reed Sarrazin eerder dit jaar in de derde inschrijving van het team tijdens de 6 uur van Spa-Francorchamps en wisselde hij van auto tijdens de 24 uur van Le Mans, met Jose Maria Lopez.

Toyota

“Het is een verrassing om dit seizoen opnieuw te racen in de TS050 Hybrid, maar ik ben blij om terug te zijn en ik kijk er naar uit om te racen met Sebastien, Kazuki en het hele team”, vertelde Sarrazin. “Ik ken het Circuit of the Americas goed en het is een indrukwekkend circuit, met wat fantastische bochten. Ik ga alles geven om zoveel punten als mogelijk voor het team te scoren.” Wat betreft de reden van het niet aanwezig zijn van Davidson, doet team-president Histake Murata geen uitspraken.

“Anthony is niet bij ons dit weekend, maar hij heeft ons volledige ondersteuning en we kijken er naar uit om hem weer achter het stuur te zien”, reageerde de Japanner.


MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS