Formule 1

Wie is Carlos Sainz uit de Red Bull talentenstal nu echt? 'Van de Lion King werd ik erg emotioneel'

Uitgegeven door Daan Daniels • 1 juni 2017 13:02

In gesprek met Formula1.com laat Toro Rosso-coureur Carlos Sainz, die al langer aast op een stoeltje bij Red Bull Racing, wat meer van zich zelf zien. En dan vooral van de persoon die hij is naast de racebaan. Zo geeft Sainz aan dat hij naast de Formule 1 ook graag eens wil rallyrijden. “Ooit wil een grote rally doen.” En van een hele andere orde: Sainz heeft nog nooit gehuild bij een film. “Maar van de Lion King werd ik wel erg emotioneel.”

null


Als hij zou mogen kiezen welke superkracht hij kan gebruiken, dan zou Sainz graag willen vliegen. “Het zou het leven zo makkelijker maken. Je steekt je armen uit en weg ben je. Maar alleen als ik niet zo’n legging en een strakke broek aan hoef te doen”, zegt Sainz lachend. En als hij drie mensen mocht uitnodigen voor een diner, wie zouden het dan zijn? “Muhammed Ali, Michael Jordan en Rafael Nadal.” En wat zou iedereen volgens Sainz eens in zijn leven moeten doen? “Een Formule 1-auto rijden”, besluit Sainz die zich weer voorbereidt op de volgende race, de Grand Prix van Canada.

Nog steeds jaloers op Max Verstappen? Carlos Sainz uit zijn frustratie: "Stoeltje bij Red Bull, maar nu..'

Carlos Sainz aast op racestoeltje bij Red Bull: "Voor mij het positief als ze me..."

Volgens Toto Wolff bepaalt Red Bull de toekomst van Carlos Sainz; Spanjaard was in beeld bij Mercedes




De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je?

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS