Formule 1

Vettel heeft geen probleem als Ricciardo zijn teamgenoot wordt bij Ferrari: "Het is niet..."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 11 juni 2016 08:19

Sebastian Vettel heeft er geen probleem mee als Daniel Ricciardo zijn teamgenoot bij Ferrari wordt, al heeft hij liever dat Kimi Raikkonen blijft bij de Scuderia. Vettel en Ricciardo reden in 2014 al samen bij Red Bull Racing in de Formule 1
destijds was de Australiër de betere coureur dat seizoen. De Duitser ziet dat echter niet als een obstakel voor een potentiële nieuwe samenwerking.



Dat vertelde de viervoudig wereldkampioen aan de verzamelde pers in Canada: “Toen ik in 2014 met hem racete, hadden we totaal geen problemen. En ik kende hem voor die tijd al. Ik vind hem een goede kerel, hij is sterk en beleefde in 2014 een goed jaar. Afgelopen seizoen, en ook dit jaar, is het lastiger om een vergelijking te maken want je weet niet wat er intern gaande is. Maar ik ken hem als een prima kerel."

"Maar opnieuw: het is niet mijn beslissing, het is niet mijn taak om mensen aan te stellen. Ik heb hierover niet met het team gesproken. Dit is geen onderwerp dat al aan bod gekomen is. Op dit moment zijn we druk bezig het gat te dichten, dat is de voornaamste prioriteit. 2014 ligt achter me. De wijze waarop ik naar dat seizoen kijk, is anders dan anderen ernaar kijken of het zich herinneren. Aan het eind van het liedje heb je het pure resultaat. Een vrij simpele benadering maar het is niet altijd zo eenvoudig. Datzelfde geldt voor een testdag. Als iemand op P1 staat, kan hij om diverse redenen op P1 staan maar niet altijd omdat hij de snelste is.”



Het is dé grote trend van 2016; de eBoard PRO. De eBoard PRO is een elektrisch aangedreven board op 2 wielen die wordt bestuurd door de balans van de gebruiker. Zo is het net of je zweeft! Je kunt ermee rondrijden, manoeuvreren en trucjes uitvoeren. Bestel nu ook de eBoard PRO: Normaal €599,95, maar NU 50% KORTING voor maar €299,95 !! Nu GRATIS verzending!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS