Formule 1

Twijfel? Aston Martin wel of niet in de Formule 1: "De geďsoleerde F1"

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 december 2015 19:19

Aston Martin heeft haar beslissing over een toetreding tot de Formule 1 uitgesteld. De afgelopen maanden sprak het Britse merk met verschillende Formule 1 renstallen. Er was de valse start met Red Bull en daarna volgden gesprekken met het Williams F1 Team en Force India F1.Het lijkt er op dat deze twee teams de grootste kans maken en teameigenaar van Force India, Vijay Mallay schoof het niet onder stoelen en banken dat een instap van Aston Martin bij zijn team een grootte stap vooruit is.


Inmiddels gaan de geruchten dat het bestuur van Aston Martin tegen het avontuur naar de Formule 1 heeft gemaakt, maar Simon Sproule, directeur marketing en communicatie spreekt dat juist weer tegen.

“We hebben nog geen definitieve beslissing genomen en we gaan die waarschijnlijk ook niet nemen voor het nieuwe jaar”, liet de directeur weten tegenover Adam Cooper. “Of de Formule 1 of een bredere strategie in de motorsport. We moeten ook uitvinden welke pad we willen nemen in het Sportscarracen en waar we daarmee naar toe gaan. We gaan niet kijken naar een geďsoleerde F1.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS