Formule 1

SILLY SEASON: zoon van miljardair de nieuwe Formule 1-coureur bij Williams?

Uitgegeven door Wim Boekel • 5 september 2016 16:23

Felipe Massa heeft aangekondigd te vertrekken bij Williams. De geruchten laaien daarmee op dat Lance Stroll de vervanger wordt van de Braziliaanse Formule 1-coureur, nadat Jenson Button afgevallen is als potentiële coureur.


De Brit maakte bekend een sabbatical te nemen en mogelijk in 2018 bij McLaren kan terugkeren. Volgens Speedweek zijn er nu diverse bronnen dat Lance Stroll naast Valtteri Bottas gaat plaatsnemen. Waarmee er na Max Verstappen weer een hele jonge coureur in de Formule 1 stapt. De Canadees is immers 18 jaar oud, wanneer hij mogelijk in 2017 zijn debuut in Melbourne maakt.

Lance Stroll wordt ondersteund door zijn vader die miljardair is en in de fashion industrie zit. De tiener is op dit moment de test en ontwikkelingscoureur van het Williams F1-team en rijdt in de Formule 3. Een Formule 1-teambaas zou in Monza zich hebben ontvallen: “Het is gedane zaken, mocht hij zijn superlicentie van de FIA krijgen.”



De beste dagdeals overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer van mega kortingen. Bekijk de leukste aanbiedingen!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS