Formule 1

Schaamrood op de kaken bij Maurizio Arrivabene: "Natuurlijk was hij niet blij"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 19 april 2016 02:09

Sergio Marchionne, president van Ferrari, was een aandachtig toeschouwer tijdens de Grand Prix van China. De Italiaan zag tot zijn afgrijzen echter zijn twee auto's met elkaar crashen. Het is het zoveelste incident bij Ferrari dit seizoen, in de eerste twee races was het de betrouwbaarheid, nu het rammen van Kimi Raikkonen door Sebastian Vettel. De Ferrari president was absoluut niet onder de indruk. Vanuit Italië komen de geruchten al door dat teambaas Arrivabene onder druk zou staan om de boel snel op de rit te krijgen.


De flamboyante teambaas maakt zich echter geen zorgen en zegt volledig te begrijpen dat de Ferrari president ontevreden was over zondag. Maurizio Arrivabene vertelde het volgende in China: "Hij weet hoe racen werkt, dus natuurlijk was hij niet blij. Dat was ik ook niet. Hij zag de race, maar aan sommige omstandigheden kun je gewoon niets doen. Als dingen gaan zoals ze zondag gingen, moet je ze accepteren. Maar natuurlijk was hij niet blij. Als hij wel blij zou zijn, dan zou ik me afvragen of hij wel echt de president zou zijn!"

Leuke kadotip of verjaardagskado! Tickets en tribunekaarten voor de Formule 1! Ook eens een Formule 1 Grand Prix bezoeken en jouw favoriete autocoureur aanmoedigen of Max Verstappen en co live te zien racen: Kijk hieronder vrijblijvend voor de informatie! TIP: let wel op, de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht! De Grand Prix van Spanje is tijdens de meivakantie. Ga er eens lekker tussenuit, naar de Spaanse zon!

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS