Formule 1

Referentiepunt voor Daniel Ricciardo en Max Verstappen: "Ware test voor Red Bull"

Uitgegeven door Wim Boekel • 6 juni 2016 18:22

Christian Horner teambaas bij Red Bull Racing, zegt dat de Formule 1-wedstrijd in Canada ‘de ware test’ wordt hoe zijn team er ten opzichte van Mercedes voor staat. Red Bull Racing won de Grand Prix van Spanje met Max Verstappen en Daniel Ricciardo was dichtbij een zege in Monaco. Ricciardo werd in het prinsdom verslagen door een fout van het team uit Milton Keynes in de pitstraat tijdens de race in Monaco. De wedstrijd in Canada gaat tonen hoe sterk Red Bull Racing daadwerkelijk is.


Volgens de Red Bull-teambaas gaat het circuit Gilles Villeneuve in Montreal tonen hoe het gat daadwerkelijk tussen de teams is. “Ik denk dat we twee erg competitieve weekenden hebben gehad, vooral tegen Mercedes. We hadden de pole position, we zitten weer in de buurt. Het was Daniel en Lewis die hun klasse toonden in het veld. Ik denk dat de ware test voor ons komt in Montreal, om te zien hoe we ervoor staan. Het is duidelijk een ander soort venue.”

Daniel Ricciardo was de enige met de nieuwe krachtbron van Renault in Monaco, maar ook Max Verstappen krijgt de nieuwe motor in Canada. Op het circuit met de lange rechte stukken is deze nieuwe versie van de Franse aandrijving van belang.



De beste weekenddeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe aanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS