Formule 1

Red Bull legt druk op Verstappen: "Max moet Daniel Ricciardo nu kunnen evenaren en dat wordt niet..."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 7 mei 2016 10:01

Max Verstappen is pas twee dagen een Red Bull Racing F1-coureur, maar dat vindt Helmut Marko geen reden om nu al druk te leggen op de achttienjarige. Volgens de Oostenrijker moet Max snel gaan presteren, dat wil zeggen dat hij Daniel Ricciardo moet evenaren. Aan het einde van het Formule 1 seizoen worden de kaarten geschut.


Marko zei het volgende tegen AutoBild Motorsport: “Max moet Daniel Ricciardo nu kunnen evenaren en dat wordt niet gemakkelijk. Daniel doet het erg goed op dit moment. Aan het einde van het jaar zullen we de kaarten opnieuw schudden en de situatie bekijken. Dit betekent ook dat Carlos Sainz een kans heeft om door te schuiven.”

Overstappen op Ziggo Sport, supersnel internet, voordelig bellen en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS