Formule 1

Olav Mol denkt dat Helmut Marko Max Verstappen weer op het goede spoor brengt

Uitgegeven door Johann Petermann • 17 april 2018 05:10 • Print artikel

Tijdens Peptalk van Ziggo Sport werd er uitgebreid gesproken over de afgelopen Formule 1 race in Shanghai. Olav Mol was van de partij en de gelauwerde F1 commentator had uiteraard zijn mening klaar staan.

max Verstappen en Helmut Marko

Er wordt een fragment getoond dat zoveel lijkt op het onderonsje wat Verstappen en Vettel na de race hadden, dat het bijna eng te noemen is: Een jonge Schumacher die inrijdt op meervoudig wereldkampioen Ayrton Senna en vervolgens na afloop van de race stevig wordt toegesproken. Het fragment is hieronder te zien.

Na het fragment te hebben gezien zegt Olav het volgende: "We hoeven niks goed te praten want hij zat gewoon fout en dat weet hij zelf ook wel. Het valt me op dat Max bij het interview met Jack een beetje unheimlich overkomt. Diep in zijn hoofd weet hij: 'Ik race gewoon zo en dit hoort erbij.' Geloof mij maar dat de andere vader van Max, Dr. Helmut Marko, echt wel goede dingen tegen hem heeft gezegd en ze nu weer rustig zijn. Want ja, hij moet die dingen beter doen, hij moet gekneed worden, en soms ook wat rustiger aan doen. Dat komt nu allemaal naar boven en dat lijkt me prima."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS