Formule 1

Nieuwe pitreporter Ziggo Sport F1: "Max-imaal! Wij zijn er voor de fans"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 3 maart 2016 17:15 • Print artikel

Jack Plooij keert terug als pitreporter. Plooij vervulde eerder al een dergelijke functie bij RTL en SBS6. Na een afwezigheid van bijna tien jaar keert Plooij nu dus weer terug in de F1-paddock, waar hij samen met vriend Olav Mol verslag zal doen van de Formule 1 races op Ziggo Sport.

Max Verstappen

"We zijn er voor de fans, dus we gaan natuurlijk maximaal Max Verstappen volgen en de mensen er omheen, maar het programma wordt veel meer dan dat", vertelde Jack Plooij aan GrandPrixRadio. "We gaan ook Nico Rosberg en Lewis Hamilton volgen. En we willen van Sebastian Vettel weten hoe hij het Nico en Lewis lastig gaat maken. De contacten met de Formule 1 zijn altijd warm gebleven, dus het voelt alsof we er zo weer in stappen en met Olav werken is altijd mooi. Het zijn nu wel andere tijden, maar wat we toen deden, dat gaan we nu ook gewoon weer doen: nieuws uit de paddock voor de Formule 1-fans verzamelen. Dat is wat de Ziggo-kijkers willen, dus daar gaan we weer samen de wereld voor overvliegen."

Formule 1 coureur Max Verstappen schittert in een nieuwe PR-reclame van Ziggo. Ziggo biedt de klanten meer, meer, meer. Ook kunnen mensen die overstappen (Oooh...verstappen...) naar Ziggo gebruik maken van de gratis overstap actie.

De Formule 1 Grands Prix met Max Verstappen en co zijn voor de Ziggo Sport 1 kijkers live te volgen op het gratis TV kanaal Ziggo Sport Totaal. Nog geen Ziggo Sport? Wil jij ook over op Ziggo voor het gratis Sportkanaal? Ziggo en Sport 1 en de Formule 1. Bekijk HIER alle informatie over de mogelijkheden met Ziggo en Sport 1! Profiteer N van de aanbieding van het alles in n-pakket!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS